Hoppa över
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar

Varumärken

WildStraws är ett svenskt varumärke som erbjuder 100% naturliga sugrör av torkat vildgräs från Vietnam. De distribuerar sugrör i stor skala till hotell och restauranger som ett alternativ till plastsugrör. Vi är stolta och glada att kunna erbjuda dessa sugrör till våra kunder och vara med och bidra till en renare och hållbarare värld.

Filt 1860

Filt är ett franskt textilföretag som grundades 1860 i Normandie. De är specialiserade på nätprodukter och tillverkar fantastiska nätkassar av hög kvalitet lokalt i Frankrike.

Guzzini är ett italienskt designföretag som funnits i över ett sekel. Varumärkets grund vilar på att producera högkvalitativa produkter med vacker design. Guzzinis produkter är utvecklade för att värna om vår planet och har en produktlinje som bygger på återbruk av plastförpackningar. Med design, innovation och hållbarhet skapar de vackra produkter som vi vill använda om och om igen.

I över 20 år har Sagaform skapat klassiska produkter som aldrig går ur tiden. Produkter som är enkla att tycka om, och enkla att ge bort. Sagaform är ett svenskt varumärke som känns igen på deras stilfulla skandinaviska design. Hos oss hittar du ett urval av produkter som gör ditt uteliv lite skönare och lite bättre, oavsett om det är på båten, vid poolen eller på en picknick i det gröna.

Det amerikanska märket Michel Design Works är kända för sina lyxiga skumtvålar, doftljus och rumsprayer. De tillverkar högkvalitativa produkter till rimliga priser. Varje produkt har fantastiska mönster, livfulla färger och underbara dofter som får den minsta toalett att kännas som ett lyxigt spa. De härliga skumtvålarna och doftljusen passar lika bra att ge bort som present som att skämma bort sig själv med. Med Michel Design Works är det enkelt att hitta en design och en doft för varje personlighet och tillfälle.  

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt varumärke som designar vackra kuddar av noga utvalda material. Deras kuddfodral är handtillverkade enligt småskaligt hantverkstradition som levt i generationer och i kontrast till massproducerade produkter är varje kuddfodral unikt. Vi uppskattar att de arbetar för social och ekologisk hållbarhet i hela produktionskedjan. Vi har valt ut en kollektion av kuddar som tål att användas utomhus. Kuddarna finns i olika färger och mönster som kan mixas och matchas för ett fulländat resultat.