Hoppa över
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar

FRAKT OCH LEVERANS

Vi erbjuder FRI FRAKT inom Sverige när du handlar för mer än 499 kronor. För att slippa avgift krävs att du aktivt väljer ett avgiftsfritt fraktsätt i kassan innan du slutför din beställning. Vi packar normalt ordrar inom 1-3 dagar. Vid större kampanjer och högtider kan hanteringstiden bli något längre, vilket vi ber om överseende med. Vissa av våra produkter är beställningsvaror, vilket innebär att leveranstiden är längre. Detta anges i så fall i anslutning till produkten och i orderbekräftelsen. I dessa fall samlar vi ordern och levererar vid samma tillfälle.

Vi levererar via DB Schenker till ett utlämningställe nära din bostad. Pris 49 kr (gratis vid ordrar på mer än 499 kr).

    Ej uthämtad försändelse

    Paket som inte hämtats ut hos paketombud eller tas emot vid hemtransport returneras till And a boat omfattas inte av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300 kr.
     
    Du som kund är ansvarig för att korrekt namn, telefonnummer och leveransadress angivits på beställningen. Om transporten inte kan levereras eller uthämtas på grund av felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter behandlas de som ej uthämtad försändelse.