Hoppa över
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar

KÖPVILLKOR

Allmänt

För att genomföra ett köp på andaboat.se krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på andaboat.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses And a boat.

Företagsinformation:
And a boat Sweden AB
Oxelslingan 21
185 39 Vaxholm
Org.nr: 559351-6478

Handla och betala

När du har lagt din beställning skickas en bekräftelse ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Din order hanteras inom 1-3 dagar. Du får sedan ett nytt mail när din order skickas. Om du inte får en orderbekräftelse kontrollera att den e-postadress du angett är korrekt och kontrollera din skräppost om bekräftelsen hamnat där.

Om varan du beställt skulle vara slutsåld har du rätt att häva ditt köp och få pengarna tillbaka.

Priser

Priserna som anges är alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid felaktigheter i pris, leveranstid eller andra faktorer förbehåller sig And a boat rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller häva din beställning.

Betalningssätt

Vi erbjuder olika betalningsmetoder. Du väljer hur du vill betala när du kommer till kassan innan du slutför din order. För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Kortbetalning

När du väljer kortbetalning behandlas betalningen av Shopify Payments som tillhandahåller en säker elektronisk betalningslösning. Du kan betala din order med VISA, MasterCard eller Maestro All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk. Dina kortuppgifter hanteras i en säker miljö – Shopify Payments ansvarar för att hantera information som erhålls genom tjänsten i enlighet med de krav som uppställs för certifiering enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) och övriga tillämpliga säkerhetsföreskrifter.

Klarna

Via Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsmetoder:

  1. Klarna Direktbetalning
  2. Klarna Betala senare
  3. Klarna Dela upp
  4. Kortbetalning med VISA eller MasterCard

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

Apple Pay

Du kan också betala via Apple Pay. När du besöker oss och använder Safari på iOS 10 eller MacOS Sierra ser du en knapp med Apple Pay-logotypen. Du kan då göra ett köp med Apple Pay. När du har gjort köpet kommer du att se leverans- och faktureringsinformationen som du lagt till i din plånbok samt kostnaderna för ordern, fraktkostnader och skatter. Du måste sedan bekräfta köpet. Autentiseringsprocessen skiljer sig lite beroende på vilken enhet du använder.

Google Pay

Om du ser en knapp med Google Pay betyder det att du kan göra ett köp med Google Pay förutsatt att du har Google Pay-appen installerad. Efter du tryckt på knappen ser du din fakturering och leveransinformation. Du måste sedan bekräfta för att slutföra köpet.

Återbetalningar

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

Övrigt

Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. And a boat förbehåller sig rätten att neka en order.