Hoppa över
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar
✔︎ Fri frakt på ordrar över 499 kronor ✔︎ 1-3 dagars leveranstid ✔︎ Säkra betalningar

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss på info@andaboat.se.

Du har öppet köp i 14 dagar från det datum du mottagit varorna. Observera att du, om du ångrar köpet, får själv stå för kostnaden för returfrakten. För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Originalförpackningen får heller inte vara skadad. Sätt inga fraktsedlar direkt på lådan utan slå in den i papper eller plast först. Om originalförpackningen är skadad görs ingen återbetalning. Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Efter att du meddelat oss på info@andaboat.com att du önskar returnera har du enligt lagen om distansavtal 14 dagar på dig att returnera den aktuella produkten. När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig, samt meddela dig via mail att ärendet är avslutat. Återbetalning sker med samma betalsätt som användes vid köpet. 

Om du är osäker på vad som gäller kring ångerrätt kan du läsa mer om detta på Konsumentverket.se eller ladda ner en standardmall för ångerblankett här

Garanti och reklamationsrätt
Har du ångrat ditt köp så gör du en Retur. Har du fått en skadad produkt eller saknar en produkt i din order så gör du en Reklamation. Om du vill reklamera en produkt mailar du oss på info@andaboat.com. Eventuellt fel på en vara skall anmälas snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid (2 månader). 

And a boat tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada slitage eller vanvård.

Garanti och reklamationsrätt gäller endast mot uppvisande av kvitto. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp. Som kund ansvarar du för produkten tills det att den mottagits av vår returavdelning, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti. 

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Länk till EU:s gemensamma tvistlösningssida hittar du här.  

Allmänna reklamationsnämnden 
Box 174
101 23 Stockholm